Home | Te tjera | Gjeegjeza


Autori: Erza Breznica. · Lloji: Gjeegjeza · Tema: 15 GJeegjeza shume te lehta
1. kur qet bertet {pushka}. 2.me vete e ke po me sy se she {emri}. 3.as nuk hahet,as nuk pihet po pa te nuk rrihet {gjumi}. 4.hin tu kesh del tu kajt {kova e ujit}. 5.dy binjake gjithshka shikojne njeri tjetrin se dallojne {syte}. 6.edhe hahet,edhe p...
Autori: Elidona Duraku · Lloji: Gjeegjeza · Tema: 8 gjeegjeza te veshtira
Po ti a mund t`i zgjidhesh pa i pare? 1. Tre mjeke thanë se Roberti ishte vëllai i tyre, mirëpo vetë Roberti tha se nuk kishte vëllezër. Kush po gënjen në këtë rast? 2. Në një akuarium të madh të mbyllur ishin 10 peshq. Pesë prej tyre...
Autori: Anonim · Lloji: Gjeegjeza · Tema: Gjeegjeza
sa muaj i kan 28 dite?
Autori: anonim · Lloji: Gjeegjeza · Tema: GJEEGJEZE
Mal kendej dhe mal andej , del bariu e fishkellen !!! KUSH ESHTE ?!!!
Autori: kasandra · Lloji: Gjeegjeza · Tema: gjeegjeza
1. Jam e lehtë si pendë, por as njeriu më i fuqishëm nuk mund të më mbajë më gjatë se 5 minuta.Kush eshte? 2.Çka u përket juve, por të tjerët e përdorin më tepër se ju? E gjeni dot . 3.Çka zmadhohet, por asnjëherë nuk zvogëlohet? ...
Autori: kasansdra · Lloji: Gjeegjeza · Tema: gjegjeza
1. Jam e lehtë si pendë, por as njeriu më i fuqishëm nuk mund të më mbajë më gjatë se 5 minuta.Kush eshte? 2.Çka u përket juve, por të tjerët e përdorin më tepër se ju? E gjeni dot . 3.Çka zmadhohet, por asnjëherë nuk zvogëlohet...
Autori: scx · Lloji: Gjeegjeza · Tema: uj
Kur i lidh, ikin, kur i zgjidh, rrinë.


Autori: anonim · Lloji: Gjeegjeza · Tema: te behemi me te ditur
Majën nën thikë fillon të hollohet, shënon vizë-pikë, por ngadalë shkurtohet. (ispaL) Zë vend në tokë, ateron nga lart, dielli kur bie, atëherë bën baltë. (aroB) Vjen nga burimet ndalet përpara digës furnizohen turbinat i...
Autori: Eva Hysaj · Lloji: Gjeegjeza · Tema: Gjeagjeze
Kush derrmoi otomanet Turperoi Sulltanezine Kush bashkoi SHqipetaret Dhe nderoi Arberine GJERGJ KASTRIOTI(SKENDERBEU)
Autori: QAMIL · Lloji: Gjeegjeza · Tema: HISTORIA
I THOT PATA PATES PO TE VINE DHE KAQ SA NE PO TE VI DHE GJYSMA PO TE VI DHE CEREKU SA PATA BEHEMI
Autori: ardonita deliu · Lloji: Gjeegjeza · Tema: gjegjeza
Të gjithë sa shkojnë, Me këmbë e coptojnë, Të gjithë sa vijnë, Me këmbë e grijnë. rruga Mbi dy brigje, qëndron shtrirë, Këmbët n'ujë ngulur mir...
Autori: ardonita deliu · Lloji: Gjeegjeza · Tema: gjegjeza
Të gjithë sa shkojnë, Me këmbë e coptojnë, Të gjithë sa vijnë, Me këmbë e grijnë. rruga Mbi dy brigje, qëndron shtrirë, Këmbët n'ujë ngulur mir...
Autori: anonim · Lloji: Gjeegjeza · Tema: Mundohu ta gjesh
Mal lendej e mal andej , del bariu e fishkellem . Kush eshte ?!
Autori: Estrela · Lloji: Gjeegjeza · Tema: Gishtat
Djete vellezer me pllake ne koke,se kush jane a e gjeni dot


Autori: skendebeu · Lloji: Gjeegjeza · Tema: per qef
Mulliri bluan dellinja luan
Autori: Kush Kushi · Lloji: Gjeegjeza · Tema: Kush eshte...?
Kam njerz rreth meje Qe qeshin rraaaall Jo se Jan t'merzitshem thjesht qeshin rrall, Kom njerz rreth meje Qe I Kam per mall, Jo se tjert si du Por kto I Kam per mall,
Autori: ... · Lloji: Gjeegjeza · Tema: gjegjeza
as nuk hahet as nuk pihet por pa te nuk rrihet... kush eshte???
Autori: aniset cej · Lloji: Gjeegjeza · Tema: top
rrumbullak strumbullak gjithe diten han dajak a e dini se kush eshte
Autori: kaltrina · Lloji: Gjeegjeza · Tema: gjegjeza
eshte porsi qader me nje kembe rri fushave te gjera del kur bie shi a e dine se kush eshte???
Autori: genti shehu · Lloji: Gjeegjeza · Tema: gjeegjeza
gjeni kuptimin e where-which-how

Copyright © 2011 - 2023 YourLiterary.com | Shqip | Mobile version. All Rights Reserved
Powered by YourLiterary.com