Data e postimit: 2015-12-12 20:03:17
Lexime: 3073
Gjeegjeza
Lloji: Gjeegjeza
Tema: Kush e gjen ???
Autori: Niko Vincani
Shkolla: Dhaskal Todri
Klasa: 12D
Qyteti: Elbasan
E-mail: nikovincani@hotmail.com


1)Porsi lëmsh është rrumbullak,
mot e jetë sillet qark,
pa benzin shkon e vjen,
kur lëviz askush s'e ndjen
është plakë sa s'tregohet,
por nuk lodhet as ankohet ! ???

2)Eshte nje kullë e bardhë,pa dritare dhe pa shkallë. ???

3)Fillon të hollohet,shënon vizë-pikë,
por ngadalë shkurtohet.???

Pergjigjet mund ti jepni ne koment.

Vepra te ngjashme
Autori: Amra Osmani · Lloji: Gjeegjeza · Tema: Gjetja e sakte e Gjegjezave
Qader mbi koke trupin mbi koke A e dini se kush eshte !? Si ora tik e tak nuk nadlet asnje nate po ndaloi sadopak Kujdes nuk kurdiset prape !? Mendje s'ka por të mëson gojë s'ka,me ty flet, ti përditë me të jeton, mik të ngusht...
Autori: Zuku · Lloji: Fjale te urta · Tema: fjale te urta
Majën nën thikë fillon të hollohet, shënon vizë-pikë, por ngadalë shkurtohet. (ispaL) Zë vend në tokë, ateron nga lart, dielli kur bie, atëherë bën baltë. (aroB) Vjen nga burimet ndalet përpara digës furnizohen turbinat i...
Autori: Agon Jakupi · Lloji: Analize letrare · Tema: Gjëegjeza
Majën nën thikë fillon të hollohet, shënon vizë-pikë, por ngadalë shkurtohet. (ispaL) Zë vend në tokë, ateron nga lart, dielli kur bie, atëherë bën baltë. (aroB) Vjen nga burimet ndalet përpara digës furnizohen turbinat i...
Autori: mishel · Lloji: Gjeegjeza · Tema: lexojeni se mund ta gjeni
Porsi lemsh eshte rrumbullak, mot e jete sillet qark, pa benzine shkon e vjen, kur leviz askush se ndien, eshte plak sa stregohet, por nuk lodhet as ankohet.
Autori: Fiorina · Lloji: Gjeegjeza · Tema: gjejgjeze
Majën nën thikë fillon të hollohet, shënon vizë-pikë, por ngadalë shkurtohet. Si sahati tik e tak, punon ditë e natë, por po ndali sado,pak, nuk kurdiset prapë.
Autori: anonim · Lloji: Gjeegjeza · Tema: te behemi me te ditur
Majën nën thikë fillon të hollohet, shënon vizë-pikë, por ngadalë shkurtohet. (ispaL) Zë vend në tokë, ateron nga lart, dielli kur bie, atëherë bën baltë. (aroB) Vjen nga burimet ndalet përpara digës furnizohen turbinat i...
Autori: Armend Berisha · Lloji: Poezi personale · Tema: Problemet e jetës
Jeta. Jeta është një ndjenjë,e pa përshkrueshme, jeta është një dit,që shumë shpejt kalon, jeta është një sfid,që të sfidon, jeta është një luftë,që të mundon. Jeta është buzëqeshje,jeta ësht...
Autori: Arlind · Lloji: Fabul · Tema: Kulaci dhe kënga e tij
Na ishin një herë e një kohë 1 cift pleqsh.Dhe burri që një ditë po vdiste urie i thotë të shoqes. Grua,na e gatuaj një kulaç për drekë! S'kemi me cfarë ta gatuajmë,i thotë e shoqja. Mblidh dy grushte miell,përzieji me kos edhe me ujë,...
Autori: kasansdra · Lloji: Gjeegjeza · Tema: gjegjeza
1. Jam e lehtë si pendë, por as njeriu më i fuqishëm nuk mund të më mbajë më gjatë se 5 minuta.Kush eshte? 2.Çka u përket juve, por të tjerët e përdorin më tepër se ju? E gjeni dot . 3.Çka zmadhohet, por asnjëherë nuk zvogëlohet...
Autori: kasandra · Lloji: Gjeegjeza · Tema: gjeegjeza
1. Jam e lehtë si pendë, por as njeriu më i fuqishëm nuk mund të më mbajë më gjatë se 5 minuta.Kush eshte? 2.Çka u përket juve, por të tjerët e përdorin më tepër se ju? E gjeni dot . 3.Çka zmadhohet, por asnjëherë nuk zvogëlohet? ...
Autori: Ildi Alla · Lloji: Ese argumentuese · Tema: Gruaja ne shoqerine bashkekohore
Të jesh femër do të thotë shumë. Por shumë pak dinë ta vlerësojnë atë! E kosiderojnë si një qënie të dobët, që mund ta ndrydhësh e thyesh lehtë. Para saj vënë bllokadën e rëndomtë e të pashmangshme “Hesht”. Po ku vallë e gj...
Autori: inesa · Lloji: Gjeegjeza · Tema: Kush e gjen
Rrumbullak e strumbullak ka shtate vrima rreth e qark.
Autori: Paola Coku · Lloji: Gjeegjeza · Tema: Gjeeagjeza
Rrumbullak,strumbullak Ka shtat vrima rreth e qark Gjejeni &
Autori: Kevin Çika · Lloji: Fjale te urta · Tema: Bota do të ishte më e begatë nëse ne do ndiqnim këto mësime të urta
Merre jetën ashtu si të vjen. 😊 Paraja është e rëndësishme,por jo më e rëndësishmja në jetë. 😊 Mendimi i vonuar nuk vlen për asgjë 😊 Me një lule s'vjen behari. 😊 Fillimi i mbarë,gjysma e punës. 😊 Argumentat duhen p...
Komentet e fundit!

Emri: frensis
Email: frensis@hotmail.com
Komenti: / kot fare jan toka veza lapsi

Emri: sidrit
Email: sidritbici1@hotmail.com
Komenti: lapsi,veza,toka

Emri: sidrit
Email: sidritbici1@hotmail.com
Komenti: lapsi,veza,toka

Emri: sdfgh
Email: shelagoci@hotmail.com
Komenti: era veza lapsi

Emri: anna
Email: an.feel@tre.net
Komenti: gjeegjezzen e pare e kam postuar edhe une por me emrin e kusherires sime MISHEL. pervec asaj di edhe pergjigjet e te tjerave. ja tek po i shkruaj: 1) toka 2) veza 3) lapsi

Emri: sadri paca
Email: sadripaca@hotmail.com
Komenti: nese e doni te verteten une i gjeta pro nuk do te jap pergjigjje se pak me pare thate se nuk lejohen komente banale se kur i sheh komentet cfare te shoh.TURP!/

Emri: kiss my dik
Email: dik@live.com
Komenti:

Emri: Ema Latifi
Email: emmalatifi@gmail.com
Komenti: E para eshte hena apo jo ?Shto komentin tend per vepren e mesiperme!

Last name
Emri:
Email:
Komenti:
Pyetje sigurie
Sa eshte shuma e ketyre dy numrave:
1 + 2 =


Copyright © 2011 - 2022 YourLiterary.com | Shqip | Mobile version. All Rights Reserved
Powered by YourLiterary.com