Home | Te tjera | Raport


Autori: Anxhela Stafa · Lloji: Raport · Tema: reportazh durresi
DURRESI Një vend ku kanë lindur perandorë, dhe personazhe të tjerë të botës antike. Legjenda, rrënoja antike , histori të vjetra, të përziera me ritme të jetës së sotme, plazhe të gjera dhe klimë të butë, një nga portet më të mëdh...
Autori: Lion Braka · Lloji: Raport · Tema: Shëndeti
Së pari po fillomë nga vetë fjala "Shëndeti"i cili na tregon qe shendeti është mbi të gjitha,pra ne duhet ta kemi së pari shëndetin pastaj gjërat te tjera.shumë njerëz nuk i intereson shëndeti dhe nuk interesohet për vetë shëndetin e tij,d...
Autori: Edison TAHIRAJ · Lloji: Raport · Tema: Partia ''levizja vetvendosje''
Levizja vetvendosje eshte partia me e fort ne Kosove ne krye me zotriun.ALBIN KURTIN Ne zgjedhjet e fundit pra me 14 Shkurt kjo parti me kandidat per kryeminister ALBIN KURTIN do ti fiyojne zgjedhjet dhe prrmbbi 51% te kuvendit.Albin kurti nuk edhte di ...
Autori: Edison Tahiraj · Lloji: Raport · Tema: 31Maji dita boterore kunder duhanit
31 Maji eshte dita boterore kunder duhanit. Ne ambientet e mbyllura ku njerzit pijne duhan ne duhet te qendrojme sa ma larg tyre. Kur nje person e pin nje kuti me duhan ateher timin qe e leshojne ato cigare ne ata e thithim dhe i bie qe ne e kemi pi nje c...
Autori: nazmir fiqi · Lloji: Raport · Tema: projekt matematike
1. Leonard Euler Euler (1707-1783) është konsideruar si matematikani më i zoti i rruzullit tokësor. Euler për herë ta parë paraqiti simbolet moderne të matematikës të cilat përdoren edhe sot; koncepti i funksionit f(x), funksione e trigon...
Autori: babyk2509 · Lloji: Raport · Tema: Cfare ndryshimesh do te ndodhin ne toke nese vazhdohet me te njejtat ritme?
Perdorimi i vazhdueshem prej shoqerise i lendeve fosile sic jane : qymyri,gazi natyror e nafta per prodhim energjie dhe per transport jane nje nga burimet kryesore per shkarkimin e CO2 e te gazeve te tjere sere ne atmosfere te cilet e ndotin vazhdimisht m...

Copyright © 2011 - 2023 YourLiterary.com | Shqip | Mobile version. All Rights Reserved
Powered by YourLiterary.com