Data e postimit: 2013-11-27 15:03:34
Lexime: 5100
JOJDRS
Autori: OKSANA BLIDO
Lloji: Personal Poetry
Tema: JETOJE MIQESINE
Shkolla: 9-VJECARE STRUM
Klasa: 9A
Qyteti: fier
E-mail: Email eshte i fshehur!


KUR LINDEM NUK DINIM ASGJE ME KALIMIN E VITEVE KUPTUAM CDO GJE.
KUPTUAM SE QE TE JETOSH,
NJE SHOQERI DUHET TE FORMOSH.
TE DISH CESHTE SHOQERIA TE JEP LUMTURI,
POR TE JESH PJESE E NJE SHOQERIE TE VERTETE ESHTE MREKULLI.
NE SHOQERI CDOKUSH ESHTE VETVETJA,
PASI AJO ESHTE VETE JETA.
AJO ESHTE VENDI QE ME DHA NGROHTESI ,
VEC AJO ME KA MBESHTETUR PA KUFI.
KUR ME SHOQERINE KOHEN KALOJA ,
ISHA E LUMTUR DHE ASGJE TJETER NUK KERKOJA.
SA HERE PAS MESIMIT QENDRONIM,
TE GJITHE ME NJERI -TJETRIN BUKUR JA KALONIM.
SI YJET NE QIELL NJERI -TJETRIT PRANE I QENDRONIM ,
SEPSE NJERI-TJETRIN SHUME MIRE E KUPTONIM .
SHOQERIA ESHTE VENDI QE ME JEP GEZIM ,
PASI AJO ESHTE THESARI ME I CMUAR NE KETE RRUGE PA KTHIM.....
JOJDRS

Vepra te ngjashme
Nuk u gjeten vepra te ngjashme.




Komentet e fundit!



Shto komentin tend per vepren e mesiperme!

Last name
Emri:
Email:
Komenti:
Pyetje sigurie
Sa eshte shuma e ketyre dy numrave:
1 + 2 =


Copyright © 2011 - 2024 YourLiterary.com | Shqip | Mobile version. All Rights Reserved
Powered by YourLiterary.com