Home | Posto
Sondazh: Cfare opsionesh deshironi te shikoni te YourLiterary.com ne vitin 2019?
Home | | Fabula

Gomari ne lekur te Luanit

Dinakria dhe zilia

Faaa

Fabula

Na ishte një herë......një kulaç

DERRI DHE KETRI

majmuni qe vodhi syzet

ARIU DHE DHELPRA

dhelpra dhe rrushet

plaku dhe vdekja

Ariu dhe dhelpra

Ariu dhe dhelpra

gjarperi,shqiponja dhe miu

gomari dhe kali

Qeni dhe ujku

gomari i zgjuar dhe ujku mendjelehte

luani,dhelpra dhe kafshet e tjera

Dhelpra dhe majmuni

FABULA

Ujku Dhe Lejleku

Copyright © 2011 - YourLiterary.com | Shqip | Mobile version. All Rights Reserved
Powered by YourLiterary.com

Kaloni ne versionin Desktop