Home | Posto
Home | Ese | Ese vleresuese

Ese

kam nevoj per mbrojtjen e prinderve

Genjeshtrat

Atdheu

mesuesi

Mesuesi im BK

nena

Shkolla

shteti

Koha e lire

nene tereza

Nëna

Mesuesi

Me lejo te flase

Mos pyet se cfare ben atdheu per ty por ti cfare ben per atdheun.

Traditat popullore dhe origjinaliteti Fishtian.

Libri,shoku im i ngushte.

Miqësia

Poezi

Per ty nene...

Copyright © 2011 - YourLiterary.com | Shqip | Mobile version. All Rights Reserved
Powered by YourLiterary.com

Kaloni ne versionin Desktop