Home | Posto
Home | Ese | Ese informuese

Mjedisi dicka e cmuar

Sërish vjen Marsi..

Drejtesia e Shtetit

lamtumire guacka ime

Trimeria nuk ka fund

Krenar qe jam shqipetar

Kërkoj drejtësi

Une

Fjalet e urta dhe aforizmat

Miqesia e adoleshenteve

Te gabosh eshte njerezore te falesh eshte hyjnore

gjyshi imm

Jeta nje mision i veshtir per kedo

Nena e vetmja mbeshtetje ne jete

pranvera

Une dhe televizioni

Nene Tereza

Si te ndalojme klonizimin ne shoqer

familja me e shtrejte ne bote

une jam

Copyright © 2011 - YourLiterary.com | Shqip | Mobile version. All Rights Reserved
Powered by YourLiterary.com

Kaloni ne versionin Desktop