Home | Posto
Home | Ese | Ese argumentuese

Teknologjia po dëmton jetën e njeriut

Është më mirë të jesh fëmijë,sesa i rritur

Detyrë:Përshkruaje si e paramendon takimin me krijesa të ndonjë planeti të largët

teknologjia dhe e ardhmja

Shpresa na zbukuron jeten dhe jep guxim per te kapercyer te gjitha veshtiresite

Ema Bovari ese argumentuese

ese argumentuese.Perparesite dhe rreziqet e perdorimit te internetit

Frika nga vetmia

jeta pa teknologji

Jeta pa teknologjise

dashuria

Gjuha jone

Eshte interneti i mire apo i keq ?

Pranvera

dashuria 14 vjec

A ka donkishotizëm në botë?

lufta,fataliteti i jetes njerzore

skenderbeu

fati eshte ne duart e mia

Njeriu duhet te jete i pervatitur mire per cdo hap ne jete dhe per kete duhet te luftoje me veten dhe ambicjet e tij

Copyright © 2011 - YourLiterary.com | Shqip | Mobile version. All Rights Reserved
Powered by YourLiterary.com

Kaloni ne versionin Desktop